vrijdag 1 september 2017

Koppen in de Keistraat: journalist Tom Van de Weghe

Op donderdag 14 september trappen we de lezingenreeks Koppen in de Keistraat op gang met een opener van formaat: journalist Tom Van de Weghe over de Verenigde Staten. De lezing vindt plaats in de bibliotheek van Laarne en begint om 20u. Inschrijven is noodzakelijk!

Op 8 november 2016 werd Donald Trump – en niet Hilary Clinton – verkozen als nieuwe president van de Verenigde Staten. Voor velen kwam deze verkiezingsoverwinning toch onverwacht. Wat heeft er voor gezorgd dat Trump zo veel Amerikanen kon overtuigen? En hoe zit het ingewikkelde Amerikaanse verkiezingssysteem in elkaar? Journalist Tom Van de Weghe gunt het publiek een verhelderend zicht op de hedendaagse Amerikaanse politiek.
Tom Van de Weghe speelt een thuismatch. Hij studeerde onder meer Slavische talen, politieke wetenschappen, media en communicatie, Ruslandkunde. Hij is bekend als journalist voor de VRT en werkte als correspondent in China en de Verenigde Staten. Over zijn leven in het buitenland schreef hij verschillende boeken waaronder Beestig China, Lekkel! Een culinair avontuur in Azië en Tom in alle staten waarnaar deze lezing grotendeels teruggrijpt.

Reserveer uw plaats bij voorkeur online via de webshop! Ga naar www.laarne.be en klik op ‘Webshop vrije tijd’. Kies vervolgens voor ‘inschrijvingen’. Als nieuwe klant moet je een account aanmaken. Deze account kan je voor alle reservaties via de webshop gebruiken.
Voor extra informatie of hulp bij reservatie kan je terecht bij
Dienst Vrije Tijd en Jeugd
Keistraat 5
9270 Laarne
09 365 24 10
jeugd.cultuur@laarne.be

Op dinsdag 5 september kan je van 9u tot 11u45 en van 13u tot en met 18u45 langskomen op de Dienst Vrije Tijd en Jeugd om een abonnement te kopen of losse lezingen en voorstellingen te reserveren. De medewerkers helpen je de reservatieprocedure te doorlopen. Uiteraard ben je ook welkom tijdens de openingsuren op andere dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten